Prijslijst massages

You are one massage away from a good mood

 • De prijs van de massages is afhankelijk van de duur dat u wenst gemasseerd te worden. Een volledige lichaamsmassage kan al vanaf 60 min.
  Nochtans, bij een massage van 90 min of 120 min zal u langer van de rust en relaxatie kunnen genieten, zodat u nog meer en dieper kan ontspannen. Daarnaast zal u de positieve effecten van de massage ook geruimere tijd kunnen ervaren. Tijdens een langdurende massage kan er ook dieper en uitgebreider gewerkt worden op die plaatsen waar jij dat wenst (geen intieme delen). Kortom; een ware verademing!
  Gun jezelf een moment van rust en ontspanning … ALL YOU HAVE TO DO IS RELAX …

  Lichaamsmassage van 60 min = 70 €
  Lichaamsmassage van 90 min = 105 €
  Lichaamsmassage van 120 min = 140 €


 • Alle andere massages en/of combinaties: prijs op aanvraag
 • Duomassage: De massages worden na elkaar geplaatst (niet gelijktijdig).

Belangrijk om weten:
Een massage aan huis van bv. 1u is ook daadwerkelijk 1u behandelingstijd, dit betekent meer massagetijd dan doorgaans elders het geval is.
Ik breng alle materiaal mee. U dient enkel 2 badhanddoeken te voorzien (1 grote en 1 kleine).

Verplaatsingskosten:
Alle prijzen zijn all-inclusive zoals verplaatsing, massagebehandeling, voorbereiding en opruiming, binnen een straal van 15 km vertrekkend vanuit Lokeren.
Buiten deze regio wordt een kleine meerprijs van 0,35 euro/km aangerekend voor de heen- en terugreis.Massage nu onmiddellijk?
Ook last minute je massage aanvragen kan. Je kan mij altijd de dag zelf opbellen en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Op maat:
Wil jij samen met jouw vriend(inn)en gemasseerd worden (bv. voor een verjaardags- of vrijgezellenfeestje)? Neem vrijblijvend contact op om een op maat gemaakte massage samen te stellen.

Omdat ik mijn job professioneel uitvoer, behoud ik voor mezelf het recht om aanvragen te weigeren.